Ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποιεί ομιλία στο Μαρούσι ενόψει των εκλογών και αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στο υπουργείο Ανάπτυξης επί των ημερών του, εκτοξεύοντας μπηχτή προς την κριτική που του είχε ασκήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Ανάπτυξης αρχικά υποδέχτηκε τον Γιώργο Πατούλη, αναφέροντας πως «γίνεται ομιλία στο Μαρούσι χωρίς Γιώργο Πατούλη;».

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Αττικής εξήρε τα έργα του Άδωνι Γεωργιάδη και το Νίκου Παπαθανάση στο υπουργείο.

Μάλιστα, ο κ.Παπαθανάσης ανέβηκε να μιλήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, να αναφέρει πως «έχω γεννήσει ένα τηλεοπτικό τέρας, πέρα από ένα τέρας στην ανάπτυξη».

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και ο Άρης Πορτοσάλτε, τον οποίο χαρακτήρισε «αδερφό». ο κ.Γεωργιάδης και ανέφερε πως «είναι το γούρι μου στις εκλογές».

«Κάνουν λάθος όσοι μας θεωρούν αδύναμους»

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη σύλληψή του δημάρχου Χειμμάρας Φρέντι Μπελέρη 48 ώρες πριν από τις εκλογές.

«Ο Μητσοτάκης έστειλε παρατηρητές για να μην κάνουν ότι θέλουν οι Αλβανοί», είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως «είμαστε πάντα νια δύναμη ειρήνης και σταθερότητας, αλλά όσοι μας θεωρούν αδύναμους, κάνουν λάθος».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε χαρακτηρίσει ως υπουργό υπανάπτυξης.

«Αυτός ο κακός άνθρωπος με έλεγε υπουργό υπανάπτυξης», είπε και αναφέρθηκε στις προβλέψεις της Κομισιόν, οι οποίες ανεβάζουν την Ελλάδα στον ρυθμό ανάπτυξης που παρουσιάζει.

«Επί των ημερών αυτών των ανδρών της πολιτικής αριστεράς οι επενδύσεις ανέβαιναν 0.6%», είπε και τόνισε ότι «με εμένα στο υπουργείο έφτασαν στο 7.65%». «Αλέξη μου φιλάκια να είσαι καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια της ομιλίας του.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Newsbeast:

Πηγή: newsbeast.gr